Kosovo va fi bombardat de NATO pentru că a bătut Israelul cu 1-0

Victoria selecționatei Kosovo împotriva Israelului a fost o bucurie de scurtă durată, mai ales după ce NATO a anunțat că va sancționa derapajele anti-semite și va reîncepe bombardarea regiunii. “Din experiența noastră, de fiecare dată când ne ducem cu bombardamentul undeva, lucrurile se calmează rapid și lumea pricepe mesajul”, a declarat secretarul adjunct al NATO, Mircea Geoană. 

Faptă făcută de kosovari este și mai gravă întrucât majoritatea sunt de religie musulmană, ceea ce înseamnă circumstanțe agravante. “Ca alinață pur defensivă, NATO n-a mai bombardat o țară ani buni și începeau să ruginească bombele în depozit”, a spus un alt oficial al NATO.

Kosovo a cerut imediat discuții de pace, fiind dispusă să cedeze chiar și un egal cu Israelul, dar acestea au fost oprite după vizita premierului britanic în zonă. Acesta le-a promis kosovarilor că dacă rezistă un an-doi sub bombe și atacuri armate, mișcarea islamistă va fi slăbită și în felul ăsta toată lumea o s-o ducă mai bine, în caz contrar Kosovo ar putea ataca toate țările din jur.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

13 noiembrie 2023 12:52
Citește mai mult despre: bombardament Israel Kosovo NATO

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult