Sistemul penitenciar din România se află într-o situație dramatică iar aceasta ar putea deveni și mai disperată după alegerile din această vară. Șefa DNA avertizează că România nu poate ține în pușcării atâția pesediști câți au votat românii. 

codruta_recunoaste_palestina.jpg

„Nu avem destule locuri în închisori pentru câți primari are acum PSD-ul! Dacă se finalizează dosarele în cazul tuturor, cam 90% iau cu executare, unde să-i băgăm pe toți? Nu e ca în cazul domnului Năstase, care a insistat să stea cu mai mulți colegi în celulă, pesediștii noi sunt mai sfioși”, a reclamat Codruța Kövesi.

O altă problemă cu care se confruntă penitenciarele este faptul că PSD este, mai pe față, mai discret, la guvernare. Teoretic, Guvernul ar putea să construiască mai multe pușcării, practic e înțesat de pesediști. „Nu că nu ar vrea să le construiască, să mai fure și câte ceva de-acolo, doar că sunt atât de proști încât nu ar fi în stare să treacă măcar de studiul de prefezabilitate”. 

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Monday, 06.06.2016 15:31 Politic

National Cinematografic