Kövesi nu are inimă: îl va obliga pe Mazăre să-şi poarte costumaţiile exotice şi în puşcărie

Radu Mazăre are acum un motiv în plus să scape de închisoare, după ce Laura Codruţa Kövesi, temutul procuror-şef DNA, a anunţat că, dacă va fi condamnat, indiferent câţi ani va primi după gratii, edilul Constanţei va avea parte de un spor la pedeapsă ce constă în obligativitatea de a purta costumele ridicole cu care s-a afişat de-a lungul timpului.

“Închisoarea normală, într-un costum banal de zebră, nu e suficientă pentru cineva ca Radu Mazăre, care, pe lângă numeroasele ilegalităţi şi abuzuri la adresa statului român, a atentat grav şi la bunul gust, oripilându-ne prin modul cum s-a afişat în public. Aşa că îl voi obliga să poarte în fiecare zi câte un costum diferit, în special pe cele mai bombastice, în care să fie confundat cu o femeie. Sunt convins că are destule pentru o pedeapsă de 15 ani, numai eu câte am văzut la televizor”, a declarat Laura Codruţa Kövesi.
 
Primarul va beneficia de condiţii speciale. “Radu Mazăre va avea o celulă alegorică, dotată cu o garderobă încăpătoare, pentru costume, dar şi cu o cameră conjugală proprie. Mă gândesc că dacă va umbla îmbrăcat aşa prin închisoare, îşi va face numeroşi amanţi”, spune aceasta.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Luchian
3 aprilie 2015 12:53
Citește mai mult despre: coruptie DNA inchisoare Radu Mazare viol

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult