Kövesi nu are inimă: îl va obliga pe Mazăre să-şi poarte costumaţiile exotice şi în puşcărie

Radu Mazăre are acum un motiv în plus să scape de închisoare, după ce Laura Codruţa Kövesi, temutul procuror-şef DNA, a anunţat că, dacă va fi condamnat, indiferent câţi ani va primi după gratii, edilul Constanţei va avea parte de un spor la pedeapsă ce constă în obligativitatea de a purta costumele ridicole cu care s-a afişat de-a lungul timpului.

“Închisoarea normală, într-un costum banal de zebră, nu e suficientă pentru cineva ca Radu Mazăre, care, pe lângă numeroasele ilegalităţi şi abuzuri la adresa statului român, a atentat grav şi la bunul gust, oripilându-ne prin modul cum s-a afişat în public. Aşa că îl voi obliga să poarte în fiecare zi câte un costum diferit, în special pe cele mai bombastice, în care să fie confundat cu o femeie. Sunt convins că are destule pentru o pedeapsă de 15 ani, numai eu câte am văzut la televizor”, a declarat Laura Codruţa Kövesi.

Primarul va beneficia de condiţii speciale. “Radu Mazăre va avea o celulă alegorică, dotată cu o garderobă încăpătoare, pentru costume, dar şi cu o cameră conjugală proprie. Mă gândesc că dacă va umbla îmbrăcat aşa prin închisoare, îşi va face numeroşi amanţi”, spune aceasta.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Luchian
3 aprilie 2015 12:04

Alte articole

Vezi mai mult