Kövesi salută demisia guvernului: Acum că nu mai sunt miniștri, sunt mai ușor de adus cu duba la DNA

Demisia guvernului Ponta le va face viața mai ușoară nu doar simplilor români, ci și procurorilor DNA. O spune chiar șefa anticorupției, Laura Codruța Kövesi. ”Îl avem în vedere nu doar pe Victor Ponta, ci și pe mai mulți miniștri din guvern. Iar acum, că au demisionat, sunt cu un pas mai aproape de duba cu care-i vom aduce la DNA”, a anunțat azi Codruța.

Ea a povestit și ce anume i-a atras atenția asupra corupției masive din sânul guvernului. ”De fiecare dată când ajungeam prin preajma Palatului Victoria, dinspre clădire efectiv mă lovea un damf de corupție”, a povestit Codruța. ”Pentru că după atâția corupți arestați, credeți-mă că știu foarte bine cum miros coruptul sau corupția.”

Șefa DNA mai spune că a comandat deja o dubă mai mare, cu geamuri pe laterale, în care să poată intra mai mulți corupți deodată și care să poată fi văzuți de cetățeni în timp ce sunt duși la sediul DNA. ”Nu mi se pare normal să ne bucurăm doar noi, cei care lucrăm la DNA, de imaginea coruptului în cătușe, ci toți românii ar trebui s-o facă”, a spus Kövesi.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
4 noiembrie 2015 17:22
Citește mai mult despre: coruptie demisie DNA guvern kovesi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult