Am învins! Ajunge cât ne-am chinuit să dovedim că noi și moldovenii suntem același popor! Acum a devenit evident. Românitatea fraților noștri de peste Prut nu mai poate fi pusă la îndoială. De peste o săptămână, la Chișinău se petrece una din cele mai mari țigănii de când vlahii au venit de la sudul Dunării peste autohtonii maghiari și s-au extins la nord și est, peste slavii pașnici.putin_moldovenii_sunt_romani.jpg

Experții de la Kremlin spun că nu mai merge cu teoria că moldovenii ar fi un popor diferit de români: ”Acum au avut 5 propuneri de premier într-o săptămână. Se ceartă dacă să pună premier un hoț sau un trădător. Dacă erau ruși, președintele Timofti era deja secerat cu Kalashnikovul în stradă. E clar că sunt români, numai românii fac asemenea mizerii. Am încercat cu ipoteza moldovenismului, cu limba moldovenească. Degeaba. Moldovenii tot pașapoarte românești și-au făcut, ca să poată să meargă la furat sau la cerșit în Germania și Suedia.”, spune Dmitri Rogozin, ministrul înarmării din Rusia.

Descoperirea făcută de ruși schimbă toată strategia acestora în Moldova: ”Nu-i mai anexăm pe românii ăștia de moldoveni, că poate ne contaminăm și noi de românism și ajungem slabi, ca ei. Mai bine să se unească cu România, să-și combine sărăcia și prostia!”, explică Vladimir Putin.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Saturday, 16.01.2016 09:26 Politic

National Cinematografic