Kremlinul se dă bătut. Ţigănia politică de la Chişinău e dovada că moldovenii sunt fraţii noştri

Am învins! Ajunge cât ne-am chinuit să dovedim că noi și moldovenii suntem același popor! Acum a devenit evident. Românitatea fraților noștri de peste Prut nu mai poate fi pusă la îndoială. De peste o săptămână, la Chișinău se petrece una din cele mai mari țigănii de când vlahii au venit de la sudul Dunării peste autohtonii maghiari și s-au extins la nord și est, peste slavii pașnici.

Experții de la Kremlin spun că nu mai merge cu teoria că moldovenii ar fi un popor diferit de români: ”Acum au avut 5 propuneri de premier într-o săptămână. Se ceartă dacă să pună premier un hoț sau un trădător. Dacă erau ruși, președintele Timofti era deja secerat cu Kalashnikovul în stradă. E clar că sunt români, numai românii fac asemenea mizerii. Am încercat cu ipoteza moldovenismului, cu limba moldovenească. Degeaba. Moldovenii tot pașapoarte românești și-au făcut, ca să poată să meargă la furat sau la cerșit în Germania și Suedia.”, spune Dmitri Rogozin, ministrul înarmării din Rusia.

Descoperirea făcută de ruși schimbă toată strategia acestora în Moldova: ”Nu-i mai anexăm pe românii ăștia de moldoveni, că poate ne contaminăm și noi de românism și ajungem slabi, ca ei. Mai bine să se unească cu România, să-și combine sărăcia și prostia!”, explică Vladimir Putin.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
16 ianuarie 2016 07:01
Citește mai mult despre: Chisinau Kremlin moldoveni Putin

Alte articole

Vezi mai mult