L-a mâncat în c*r să se facă general! Onțanu va fi judecat de un tribunal militar la Târgoviște

Arestarea infractorului principal de la sectorul 2 al capitalei naște o serie de complicații nebănuite. Neculai Onțanu nu este un escroc de rând, el a și fost ridicat în grad de la soldat prost la colonel, de colegul său Oprea și apoi la general, de colegul său Traian Băsescu. În aceste condiții el trebuie să fie judecat de un tribunal militar.

„Din păcate codul militar penal nu are atâtea opțiuni ca cel civil. Pentru infracțiunile de care se face vinovat domnul general Onțanu există doar câteva pedepse: bătaie cu nuiaua, spălat veceul cu periuța de dinți sau împușcare în fața plutonului de execuție”, a declarat un cunoscut procuror militar. Pe de altă parte, avantajul proceselor militare e că sunt foarte rapide, durează doar câteva ore. 

Norocul lui Onțanu e că n-a avut timp să se facă mareșal, deși avea o cerere depusă la actualul președinte, pentru că, în cazul în care era prins cu matrapazlâcuri ca mareșal era împușcat direct în birou iar corpul îi era spânzurat de steagul de la primărie să-l vadă trecătorii. 

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

24 martie 2016 13:41
Citește mai mult despre: DNA general ontanu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult