Ion Iliescu nu avea cum altfel să sărbătorească 30 de ani de la Revoluția din ‘89 decât printr-o vărsare de sânge. Dar pentru că vremurile atât de dragi lui, în care organiza vărsări de sânge de om fără să riște să pățească ceva au apus, bolșevicul și-a orientat setea de sânge spre animale.

iliescu_safari.jpg Astfel, el s-a delectat pe 21 și 22 decembrie cu o vânătoare încununată cu multă vărsare de sânge în savana africană. În cele două zile de distracție Ion Iliescu a ucis câteva zeci de animale, lucru care l-a bucurat extrem de mult, dar parcă nu suficient.

”N-a fost rău, dar nici nu se compară cu adrenalina pe care am simțit-o în la Revoluția decembrie ‘89 sau în ‘90, când am adus minerii în Piața Universității. O, tempora!”, a exclamat cu nostalgie Iliescu.

El a comentat și incidentul din Piața Universității de sâmbătă, când Gelu Voican Voiculescu și-a luat un baston în cap. ”Nu-i nici o diferență între huliganii din ‘90 și cei de azi, doar că atunci statul român era puternic și îi punea imediat la punct pe derbedeii ăștia”, a punctat bolșevicul.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Monday, 23.12.2019 10:06 Politic

National Cinematografic