Ion Iliescu nu avea cum altfel să sărbătorească 30 de ani de la Revoluția din ‘89 decât printr-o vărsare de sânge. Dar pentru că vremurile atât de dragi lui, în care organiza vărsări de sânge de om fără să riște să pățească ceva au apus, bolșevicul și-a orientat setea de sânge spre animale.

iliescu_safari.jpg Astfel, el s-a delectat pe 21 și 22 decembrie cu o vânătoare încununată cu multă vărsare de sânge în savana africană. În cele două zile de distracție Ion Iliescu a ucis câteva zeci de animale, lucru care l-a bucurat extrem de mult, dar parcă nu suficient.

”N-a fost rău, dar nici nu se compară cu adrenalina pe care am simțit-o în la Revoluția decembrie ‘89 sau în ‘90, când am adus minerii în Piața Universității. O, tempora!”, a exclamat cu nostalgie Iliescu.

El a comentat și incidentul din Piața Universității de sâmbătă, când Gelu Voican Voiculescu și-a luat un baston în cap. ”Nu-i nici o diferență între huliganii din ‘90 și cei de azi, doar că atunci statul român era puternic și îi punea imediat la punct pe derbedeii ăștia”, a punctat bolșevicul.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 23.12.2019 13:06 Politic

National Cinematografic