La 30 de ani de la Revoluție, Iliescu a plecat la safari, c-avea chef să mai omoare ceva

Ion Iliescu nu avea cum altfel să sărbătorească 30 de ani de la Revoluția din ‘89 decât printr-o vărsare de sânge. Dar pentru că vremurile atât de dragi lui, în care organiza vărsări de sânge de om fără să riște să pățească ceva au apus, bolșevicul și-a orientat setea de sânge spre animale.

Astfel, el s-a delectat pe 21 și 22 decembrie cu o vânătoare încununată cu multă vărsare de sânge în savana africană. În cele două zile de distracție Ion Iliescu a ucis câteva zeci de animale, lucru care l-a bucurat extrem de mult, dar parcă nu suficient.

”N-a fost rău, dar nici nu se compară cu adrenalina pe care am simțit-o în la Revoluția decembrie ‘89 sau în ‘90, când am adus minerii în Piața Universității. O, tempora!”, a exclamat cu nostalgie Iliescu.

El a comentat și incidentul din Piața Universității de sâmbătă, când Gelu Voican Voiculescu și-a luat un baston în cap. ”Nu-i nici o diferență între huliganii din ‘90 și cei de azi, doar că atunci statul român era puternic și îi punea imediat la punct pe derbedeii ăștia”, a punctat bolșevicul.

Scris de Calin
23 decembrie 2019 11:12
Citește mai mult despre: Iliescu

Alte articole

Vezi mai mult