La Direcția Permise s-au adus moaște și acum nimeni nu se mai întreabă de ce e coada atât de mare

Sătui să fie înjurați de români pentru cozile imense de la sediul din Pipera al Direcției Permise, angajații de-acolo au decis să ia măsuri. Au făcut rost de niște moaște și le-au pus în clădire, iar acum dau vina pe ele pentru cozile imense la care bucureștenii sunt nevoiți să stea zilnic ca să obțină permisul auto.

Moaștele aparțin unui funcționar despre care se spune că a înfăptuit un miracol uluitor, reușind să ia o șpagă în timp de dormea. Conform legendei, acesta a adormit la birou și când s-a trezit avea în buzunar mai multe plicuri cu bani, apărute nimeni nu știe cum acolo. De asemenea, miraculosul bugetar ar fi reușit să câștige la Solitaire absolut de fiecare dată când a a jucat, iar acesta a fost privit ca un semn al prezenței divine de către colegii lui.

”Acum nu mai poate să spună nimeni despre noi că suntem nesimțiți, proști, incompetenți sau toate trei la un loc”, spune un angajat al Direcției Permise din Capitală. ”Nu, acum de vină pentru coadă sunt moaștele, că ele atrag, se știe, foarte mulți români. E drept, se stă la fel de mult la coadă la permise, poate chiar mai mult decât înainte, dar măcar acum nu mai e vina noastră pentru coadă.”


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
25 noiembrie 2016 12:11

Alte articole

Vezi mai mult