La investirea preşedintelui Trump, Vladimir Putin va fi reprezentat de Donald Trump

Preşedintele rus Vladimir Putin şi-a trimis mâna dreaptă în Statele Unite, la învestirea noului preşedinte. Putin va fi reprezentat chiar de Donald Trump, cel mai bun agent al Kremlinului de până acum. Deşi alegerea lui Trump e o victorie pentru ruşi, Putin încă nu e liniştit şi preferă să nu aibă surprize.

“Am emoţii, că Donald e cam ţăcănit şi ar putea să facă Rusia de râs la ceremonie, dar va avea o cască şi va primi instrucţiuni de la un expert al Moscovei aflat la faţa locului: Melania Trump. N-am vrut să riscăm”, a declarat Vladimir Putin.

Preşedintele rus spune că regulile diplomatice îl împiedică să fie prezent personal la învestirea preşedinţilor americani, dar că Trump e un compromis bun: „Sigur, dacă nu e capabil să pună în aplicare planurile mele pentru America, îl asasinăm şi punem altul. Acum ştim că se poate, asta e important”, a mai spus Putin.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
16 ianuarie 2017 16:01

Alte articole

Vezi mai mult