Bucureștenii, dar și oameni care au scăpat ultimul tren de seară, au fost martorii sărbătorii care a cuprins capitala României cu ocazia împlinirii a 555 de ani de la înființare. În cadrul unei ceremonii oficiale, primarul Sorin Oprescu a înlocuit de 555 de ori o bordură pe Bulevardul Magheru, ajutat de funcționari ai primăriei și prieteni.

oprescu_festival_borduri.jpg

Inițiativa a fost aplaudată puternic din public de către fostul primar, Adriean Videanu, care a apreciat gestul omagial făcut de urmașul său. „Mă bucur că, chiar și la 10 ani de la mandatul meu, bordurile mele încă lasă o marcă de neconfundat în spațiul urban bucureștean”, a declarat Videanu.

Bordura a fost ștanțată cu stema orașului și declarată monument istoric. După terminarea festivităților o echipă de muncitori a venit și a schimbat bordura, motivând că este deja uzată.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 23.09.2014 18:31 Politic

National Cinematografic