Orice ar spune republicanii şi alţi rătăciţi, nimic nu se compară cu nobleţea unui monarh! În această dimineaţă, Alteţa Sa Regele Mihai şi-a sărbătorit a 96-a zi de naştere la reşedinţa din Elveţia, alături de câţiva reprezentanţi ai Casei Regale, ai fostei Securităţi şi ai nostalgicilor slab alfabetizaţi de pe Facebook.

mihai_urechi.jpg
În ciuda zvonurilor privind starea precară de sănătate a Majestăţii Sale, Majestatea Sa a reuşit să stingă cele aproape o sută de lumânări de pe tort dintr-o singură fluturare a urechilor regale - semn că are în continuare forţa şi vitalitatea unui veritabil liliac insectivor.

Ulterior, Majestatea sa şi-a pus şi o dorinţă, pe care a binevoit s-o împărtăşească şi comesenilor, dar fără consoane, ca să nu existe riscul ca aceasta să nu se mai împlinească.

În cadrul ceremoniei, Casa Regală a anunţat o serie de măsuri menite să asigure perpetuarea sa în secolul al 21-lea, printre care instalarea unei sonerii muzicale la Palatul Elisabeta şi înnobilarea unui nou furnizor oficial de muştar după ce ăla de la Tecuci a devenit prea picant.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Wednesday, 25.10.2017 15:17 Politic

National Cinematografic