La mulţi ani, Majestate! Regele Mihai a stins toate cele 96 de lumânări dintr-un singur fluturat de urechi

Orice ar spune republicanii şi alţi rătăciţi, nimic nu se compară cu nobleţea unui monarh! În această dimineaţă, Alteţa Sa Regele Mihai şi-a sărbătorit a 96-a zi de naştere la reşedinţa din Elveţia, alături de câţiva reprezentanţi ai Casei Regale, ai fostei Securităţi şi ai nostalgicilor slab alfabetizaţi de pe Facebook.

În ciuda zvonurilor privind starea precară de sănătate a Majestăţii Sale, Majestatea Sa a reuşit să stingă cele aproape o sută de lumânări de pe tort dintr-o singură fluturare a urechilor regale – semn că are în continuare forţa şi vitalitatea unui veritabil liliac insectivor.

Ulterior, Majestatea sa şi-a pus şi o dorinţă, pe care a binevoit s-o împărtăşească şi comesenilor, dar fără consoane, ca să nu existe riscul ca aceasta să nu se mai împlinească.

În cadrul ceremoniei, Casa Regală a anunţat o serie de măsuri menite să asigure perpetuarea sa în secolul al 21-lea, printre care instalarea unei sonerii muzicale la Palatul Elisabeta şi înnobilarea unui nou furnizor oficial de muştar după ce ăla de la Tecuci a devenit prea picant.

Scris de Vasile
25 octombrie 2017 13:17
Citește mai mult despre: la multi ani regele mihai tort urechi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult