La prezentarea candidaților PDL pentru PE, Vasile Blaga a tras o garnitură de tren cu fălcile

Eveniment remarcabil la ceremonia de lansare a candidaților PDL pentru europarlamentare. Vrând să dovedească, fără putință de tăgadă, că este o locomotivă a partidului, președintele democraților, Vasile Blaga, a tras o garnitură de tren folosindu-și doar fălcile, în urlalele și aplauzele mulțimii care a scandat de pe margine ”bulldog, bulldog!”

Blaga a tras garnitura pe o distanță de 12 metri, în tren, pe scaune, aflându-se importante personalități ale partidului, cum ar fi europarlamentarii Monica Macovei și Theodor Stolojan. Isprava a fost urmată de un discurs înflăcărat al vicepreședintelui PDL omul-ghiulea, care a transmis că este dispus să dărâme prejudecățile aflate în celelalte formațiuni politice.

La finalul manifestărilor, participanții au fost invitați la masă, unde Vasile Blaga a dat tonul începerii petrecerii, rupând un femur de vită prăjit cu fălcile.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
25 martie 2014 11:03

Alte articole

Vezi mai mult