Programat să înceapă la mijlocul acestei săptpămâni, anul universitar va fi amânat pentru studenții Universității Spiru Haret. Motivul este unul cât se poate de serios: lipsa abecedarelor.

studentii_de_la_spiru_clasa_pregatitoare.jpg ”Sunt afectați studenții din anul I, II și III, pentru care Abecedarul este abslut necesar. Cei din Anul I studiază prima jumătate a Abecedarului, cei din anul II, a doua jumătate, în timp ce studenții din anul III, fiind deja avansați, recapitulează întreg Abecedarul. Așă că, în lipsa lui, activitatea în cadrul universității noastre este complet paralizată”, se plânge rectorul de la Spiru Haret.

Totuși, ca să nu piardă timpul degeaba până se vor tipări abecedarele, studenții de la Spiru Haret vor primi teme pentru acasă. ”Pregătim o culegere de bastonașe și cerculețe, gândite special pentru inteligența studentului de la Spiru Haret. Până la sosirea abecedarelor, studenți noștri vor avea ce să studieze”, a precizat rectorul de la Spiru Haret.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 29.09.2014 16:19 Politic

National Cinematografic