La spitalul Malaxa era angajat ca chirurg şi porcul pe care urma să-l taie Secureanu de Crăciun

Scandalul de la spitalul Malaxa continuă! Potrivit unor surse ale Gazetei Sporturilor, chirurgul roz de 400 kg pe care nu l-a văzut nimeni operând era de fapt porcul pe care urma să-l taie directorul Secureanu de Crăciun.

“Pe statul de plată al spitalului figura Ghiţă, medic primar chirurgie generală, 400 kg. Nu l-am văzut niciodată operând, doar umbla pe holuri, guiţa şi se tăvălea în noroi în faţa instituţiei. Spre deosebire de medicii adevăraţi, refuza plicurile cu şpagă, preferând napii şi sfecla. Asta ne-a dat de bănuit”, spune Gina F., infirmieră. “Ce-i drept, masca chirurgicală îi acoperea foarte bine râtul, iar copitele şi le dezinfecta regulamentar, conform protocoalelor.”

Martorii spun că salariul porcului era încasat tot de Secureanu, care intenţiona să folosească banii pentru paie de pârlit, ţuică şi celelalte ingrediente necesare de Ignat. “Odată cu directorul, n-a mai venit nici chirurgul Ghiţă la muncă, deci putem presupune că a fost transformat în jumări mai devreme decât trebuia”, a concluzionat un procuror DNA.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
6 decembrie 2016 16:12

Alte articole

Vezi mai mult