La viteza cu care îmbătrânește, Mihai Tudose, premierul propus de PSD, se curăță într-o săptămână

Deși datele oficiale din buletin dau vârsta lui Mihai Tudose la doar 50 de ani, biologic, propunerea PSD pentru postul de premier arată deja de 85 de ani. Acesta a fost dus pe targă să fie prezentat președintelui Klaus Iohannis, pentru că deja nu mai pare să se miște ca atunci când avea 40 de ani și arăta de 70.

„Este periculoasă această propunere în aceste zile călduroase. Se știe că oamenii în vârstă sunt mult mai afectați de caniculă, s-ar putea ca dl. Mihai Tudose să depună jurământul direct la morgă. N-ar fi asta o problemă dar e greu de ținut cât de cât proaspăt cât arde soarele”, a declarat un important analist politic.

Experții sunt nemulțumiți că în felul acesta criza va continua și săptămâna viitoare când, mai mult ca sigur, Mihai Tudose va fi deja mumificat de bătrânețe. Până acum nu există vreo explicație pentru îmbătrânirea prematură a lui Tudose, ipotezele variind de la super-securismul omului până la super-comunismul de care dă dovadă. Analiștii economici sunt siguri însă că există o explicație pentru faptul că n-a făcut nimic cât a fost ministru al economiei: omul a fost preocupat să-și scrie testamentul și să-și pregătească înmormântarea.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

26 iunie 2017 14:11
Citește mai mult despre: mihai tudose moarte premier

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult