Lămâia, fructul minune. Dacă te stropeşti cu lămâie în ochi nu mai vezi afişele electorale

Cu toţii ştim că lămâile sunt pline de vitamina C şi ajută la descompunerea pietrelor la rinichi, însă abia recent, cercetătorii au descoperit un nou beneficiu al acestui fruct minune!

Potrivit nutriţionistului bucureştean Anaximandru Ţurlacu, două picături de zeamă de lămâie stoarse direct în ochi pot ajuta să nu mai vezi figurile candidaţilor de pe afişele electorale.

„Zeama de lămâie are un pH scăzut, ceea ce se traduce prin faptul că ustură ca p*la dacă îţi dai cu lămâie în ochi. Mulţumită acestei reacţii chimice, nu mai vezi, ceea ce de obicei e naşpa, dar în perioada asta nu mai vezi toţi bandiţii cum rânjesc pe bannere şi corturi, chestie care face minuni la confortul psihic”, spune profesorul Ţurlacu.

„Nu credeam că funcţionează, dar am zis că nu-i scump să încerc. M-am stropit cu un pic de lămâie în ochi în faţa unui afiş cu Şoşoacă şi afişul a dispărut! Şi ceilalţi au dispărut! Tot panoul a dispărut! Uiiii”, se laudă Geani F., cetăţean, chiar înainte să dispară şi el într-o gură de canal lăsată deschisă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
5 iunie 2024 16:27
Citește mai mult despre: afise alegeri lamaie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult