Lângă sediul DNA va fi amplasată o peluză, în care românii să celebreze arestările corupților

Pentru că românii și așa au puține bucurii, lângă sediul DNA va fi amplasată o peluză, în care românii să poate celebra ca niște veritabili ultrași arestările corupților autohtoni. Vestea bună este că, spre deosebire de stadioane, în peluza de lângă sediul DNA românii vor avea voie să folosească torțe, petarde sau fumigene, fără să riște nimic.

”E normal să nu avem interdicții ca pe stadione”, spune inițiatorul proiectului. ”Românii trebuie să se bucure cum cred ei de cuviință când văd coruptul dat jos din duba mascaților. Chiar îi încurajez să declanșeze infernul în peluză de fiecare dată când văd un corupt arestat. Acesta trebuie să le simtă ura, pentru că merită!”

Peluza va avea și o secțiune VIP, amplasata la baza peluzei, foarte aproape de intrarea în sediul DNA. Românii din zona VIP vor plăti mai mult pentru un loc, dar vor avea ocazia să îi și scuipe pe corupți când trec prin dreptul secțiunii VIP. Cei mai norocoși vor putea chiar să le dea și un bocanc peste cap.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
29 aprilie 2014 14:04

Alte articole

Vezi mai mult