Lovitură după lovitură în viața Laviniei Șandru. Descinderile făcute de procurori la locuința soțului ei, Darius Vâlcov, au scos la iveală, pe lângă tablouri, seifuri cu aur și dubloni, și două pachete de marlboro light, începute. Procurorii au tras concluzia că fostul ministru nu numai că fura de la stat, mai și fuma pe ascuns.

lavinia-sandru.jpg

„Sunt efectiv devastată, nu am crezut că voi fi atât de afectată. Voi continua să îmi fac meseria cu demnitate în continuare, dar, să știți, tot timpul voi avea o rană în suflet. Ani la rând m-a mințit, îi mirosea gura a mentă sau lavandă și am crezut c-o face pentru că a fost la curve. Când colo, el ieșea în fața vilei și mai trăgea câte un fum, două”, a spus răvășită prezentatoarea TV. 

Fosta parlamentară a spus că a observat că soțul ei mai venea acasă cu degetele galbene, dar nu a crezut niciodată că este de la țigări, ci de lingourile de aur pe care le îngropa în cimitir.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 27.03.2015 16:02 Politic

National Cinematografic