Lavrov a fost internat în spital. Putin i-a trimis un termos cu ceai

Ministrul de Externe al Rusiei a fost internat la spital după ce a acuzat o serie de probleme cardiace. Bunul său prieten, dictatorul Vladimir Putin i-a trimis un ceai să se mai întremeze, mai ales când a aflat că stă într-o cameră întunecată, fără ferestre.

Serghei Lavrov a transmis că a preciază gestul președintelui țării și că va prețui acel ceai ca pe un ou Faberge, adică îl va pune într-o vitrină fără să-l atingă, că rare sunt momentele în care afli că Vladimir Vladimirovici te iubește atât de mult. „Majoritatea celor care au primit ceai de la Volodea nu l-au apreciat la adevărata lui valorea și l-au băut imediat. Unde sunt acum acei oameni, vă întreb”, a declarat Lavrov în timp ce se îmbrăca.

Acesta a părăsit de urgență spitalul, îmbărbătat de dragostea președintelui Rusiei pentru el, spunând că aceasta vindecă orice rană, inclusiv inflamațiile coronariene. Mai mult, a arătat o prețurire rară pentru cadou, manipulându-l cu mânuși groase și așezându-l într-o casetă de plumb, pentru conservare.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

14 noiembrie 2022 15:27
Citește mai mult despre: Lavrov Putin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult