Lege marțială în Vâlcea, când trece Iohannis cu coloana spre Sibiu pe Valea Oltului

Președintele Iohannis a declarat legea marțială în județul Vâlcea în zilele în care acesta trece cu coloana oficială spre Sibiu. Președintele a ordonat această abordare din rațiuni de securitate, pentru că exista riscul să stea în trafic pe Valea Oltului, ceea ce este atât neplăcut, dar mai ales în pune într-o situație vulnerabilă atacurilor din partea numeroșilor dușmani ai României, explică purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale.

Legea marțială înseamnă că toți locuitorii de pe traseul Președintelui sunt obligați să intre rapid în case și să elibereze carosabilul pe ambele benzi: ”Orice mașină de pe Valea Oltului sau de pe Dealul Negru, la ora la care trece coloana oficială, va fi considerată mașină capcană și distrusă”, susține Iohannis.

Legea marțială va intra în vigoare de joi de la prânz, când se termină săptămâna de lucru a președintelui, și se va încheia marțea la 9 dimineața, când președintele își reia atribuțiile și se întoarce de la Sibiu sau din orice punct al globului, mai puțin palatul Cotroceni.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
20 octombrie 2022 13:45

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult