Cota obligatorie de 51% produse românești în magazinele alimentare e deja un coșmar pentru cei mai mulți români. Situația e dramatică la șaormării, unele obligându-te să cumperi și o mămăligă dacă vrei să te răsfeți cu deliciosul produs alimentar de origine arăbească.mamaliga_saorma.jpg

”Cu excepția lui Cartianu, care vine exclusiv pentru mămăligă, clienții s-au supărat. Șaorma e mai scumpă, pentru că acum dacă zici că vrei cu de toate, mămăliga se adaugă la de toate și deci și la preț”, explică Victor T, șaormar din București.

Alte șaormării joacă și mai dur: nu primești șaorma dacă nu cumperi o carte de Dan Puric și dacă nu vrei carte de Dan Puric trebuie să cumperi o casetă cu Grigore Leșe. Singura modalitate de a scăpa de legea imbecilă e să furi șaorma, adică să faci un gest 100% românesc.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Thursday, 08.10.2015 08:59 Politic

National Cinematografic