Legea produselor româneşti se aplică şi la umor: după fiecare episod Seinfeld, o oră de Bobonete

Pentru că toată lumea din România a considerat o idee excelentă legea care obligă supermarketurile să aibă minim 51% produse românești, parlamentarii au venit cu o nouă idee pentru promovarea produselor de fabricaţie autohtonă. Astfel, televiziunile, radio-urile şi Youtube vor fi obligate să dea peste 51% umor românesc.

Pentru fiecare episod din serialele americane de comedie preferate de români, cum ar fi Seinfeld, va fi difuzat și o oră de stand-up din comedianți români, cum ar fi Bobonete sau Doru Octavian Dumitru. Chiar și pe internet se va introduce această măsură, de fiecare dată când urmărești ceva amuzant făcut de Louis CK sau Ricky Gervais, va trebui mai întâi să urmărești o oră de Țociu și Palade, pentru a se debloca accesul la glumele amuzante.

Măsura a stârnit deja reacții în rândul comicilor români, cei mai mulți apreciind gestul. Singurii speriați au fost Buzdugan și Morar, pentru că ei nu au deloc umor producție proprie și vor trebui să închidă astfel șandramaua. Un test făcut în studio, în care Buzdu și Morar au trebuit să compună glume proprii, nu ce fură de pe internet, a arătat că sunt la fel de amuzanți ca Stalin.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

12 octombrie 2015 16:38
Citește mai mult despre: Bobonete comedie produse romanesti seinfeld umor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult