Legenda spune că, dacă-i tai lui Remus Cernea părul, îşi pierde toate puterile

Cercetătorii de la Universitatea Yom Kippur din Rishon LeZion au condus un controversat studiu asupra deputatului român Remus Cernea, concluziile acestuia fiind că el nu poate fi doborât aşa uşor. “Am încercat să confirmăm o legendă străveche, pe care doar bătrânii o mai povestesc la şezătoare. Cel mai simplu, şi s-a mai încercat asta odată cu succes, este să-i tăiem părul. Apoi vom putea trimite filistenii să-l captureze”, a explicat profesorul Kwisatz Haderach, şeful echipei de cercetători.

Odată ce Remus Cernea nu va mai avea păr, puterile sale de like pe facebook, petiţii online, legislaţie hazlie şi luptă împotriva Roşiei Montane vor fi sensibil diminuate. “Singura lui şansă ar fi să se roage la Dumnezeu pentru răzbunare, dar ştim că-i ateu şi n-o să facă asta. Îl vom învinge definitiv”, a precizat Haderach.

Singura problemă e că, pentru a-i tăia părul lui Remus Cernea, această operaţiune trebuie făcută în timp ce doarme, eventual de o femeie cu care tocmai a făcut amor. Din păcate însă, nu s-a găsit încă o femeie dispusă să facă sex cu deputatul român

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

8 iunie 2013 09:38

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult