Legile Justiţiei, retrimise de pesedişti la comisie, că au uitat să-l scape pe Iliescu de dosarul de genocid

Graba cu care pesediștii s-au apucat să masacreze legile pe justiție i-a făcut să omită câteva aspecte importante. Concentrați să-l scape de toate dosarele, prezente sau viitoare, pe Liviu Dragnea, pesediștii au uitat de Ion Iliescu, liderul spiritual al haitei de corupți, judecat în prezent pentru crime împotriva umanității.

”Să nu uităm, Ion Iliescu este cel care a creat acest partid și măcar atât putem face pentru el, să-l scăpăm de dosarul Mineriada”, a decretat Liviu Dragnea. ”Ion Iliescu rămâne totuși omul care ne-a învățat să ne comportăm ca niște bolșevici, să ne opunem prin toate manifestările noastre Occidentului și să ne apropiem de Rusia. Ion Iliescu este cel fără de care PSD nu ar fi ceea ce este în prezent.”

Astfel, pesediștii vor introduce un nou amendament prin intermediul comisiei Iordache, care va interzice anchetarea cuiva pentru crime împotriva umanității dacă victimele au fost persoane care au protestat împotriva partidului de la putere. ”Golanii ăia de la Universitate ar trebui ei anchetați pentru haosul creat, nu eu pentru că am trimis minerii peste ei”, crede și Ion Iliescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
19 decembrie 2017 12:01
Citește mai mult despre: Iliescu justitie mineriada

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult