Proaspăt senator, Leon Dănăilă a fost răsplătit din belşug de colegii din PNL! În şedinţa în care restul conducerii şi-a dat demisia, neurochirurgul de 83 de ani a primit titlul de preşedinte al organizaţiei de tineret a partidului. Anunţul a fost aplaudat de toţi liberalii prezenţi în sediul din Aleea Modrogan, care l-au invitat pe Dănăilă la un fotbal după şedinţă.

danaila_la_tineret.jpg
“Academicianul Dănăilă, tânăra speranţă a liberalismului român, merită din belşug această distincţie. Sperăm că noul preşedinte al Tineretului Liberal va aduce un suflu “fresh” în politica românească şi, poate, peste 10-15 ani, va fi gata să reia frâiele partidului nostru. Leon, de mâine ai mult de lucru, adio discotecă”, a glumit Alina Gorghiu, ajutându-l pe Dănăilă să urce pe podium.

Fostul preşedinte al organizaţiei de tineret, Mircea Ionescu-Quintus, a refuzat să comenteze numirea în funcţie a rivalului său. Între cei doi există, spun istoricii, un conflict încă din 1938, când junele Dănăilă i-ar fi “suflat” prietena lui Quintus, fiind acuzat de mai mulţi apropiaţi din PNL că nu ar fi fost deloc "de gaşcă".


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Tuesday, 13.12.2016 15:06 Politic

National Cinematografic