Leon Dănăilă, răsplătit pentru că a intrat în Senat! A fost numit preşedinte la Tineretul Liberal

Proaspăt senator, Leon Dănăilă a fost răsplătit din belşug de colegii din PNL! În şedinţa în care restul conducerii şi-a dat demisia, neurochirurgul de 83 de ani a primit titlul de preşedinte al organizaţiei de tineret a partidului. Anunţul a fost aplaudat de toţi liberalii prezenţi în sediul din Aleea Modrogan, care l-au invitat pe Dănăilă la un fotbal după şedinţă.

“Academicianul Dănăilă, tânăra speranţă a liberalismului român, merită din belşug această distincţie. Sperăm că noul preşedinte al Tineretului Liberal va aduce un suflu “fresh” în politica românească şi, poate, peste 10-15 ani, va fi gata să reia frâiele partidului nostru. Leon, de mâine ai mult de lucru, adio discotecă”, a glumit Alina Gorghiu, ajutându-l pe Dănăilă să urce pe podium.

Fostul preşedinte al organizaţiei de tineret, Mircea Ionescu-Quintus, a refuzat să comenteze numirea în funcţie a rivalului său. Între cei doi există, spun istoricii, un conflict încă din 1938, când junele Dănăilă i-ar fi “suflat” prietena lui Quintus, fiind acuzat de mai mulţi apropiaţi din PNL că nu ar fi fost deloc „de gaşcă”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
13 decembrie 2016 13:06
Citește mai mult despre: alegeri danaila PNL tineret

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult