Liber la traseism. Băiatul pe care l-a trimis Ciucă după mâncare a trecut la PSD

Liderii PNL nu preau au gândit când au fost de acord cu traseismul înainte de alegerile de anul acesta. Iar cea mai cruntă lovitură a încasat-o chiar șeful peneliștilor, Marian Ciucă. Ca-n fiecare zi, fostul premier și-a trimis băiatul său de încredere după mâncare, dar acesta a trecut la PSD, așa că i-a dus toată mâncare alui Marcel Ciolacu.

Președintele PNL a pierdut astfel dintr-un șut cinci cutii de pizza și trei găleți cu aripioare picante, practic mai bine de jumătate din prânzul său normal. Mai mult decât atât, Ciucă a primit și poze cu Ciolacu înfruptându-se din mâncarea pe care ar fi trebui s-o primească el, lucru care nu i-a căzut deloc bine penelistului.

Se pare că alianța dintre peneliști și pesediști este acum în pericol. „Sunt multe lucruri peste care Marian Ciucă poate să treacă, dar nu și când vine vorba de mâncare. El consideră că Ciolacu l-a înjunghiat pe la spate când i-a luat mâncarea de la gură, deci ruperea coaliției este iminentă”, ar fi spus un apropiat al lui Ciucă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
13 martie 2024 11:58
Citește mai mult despre: Ciolacu ciuca traseism

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult