Reuniunea G7 a fost una chill, spun participanții, a fost un vibe bun la discuții și chiar a rămas un G1,5 pentru concluzii. Totodată s-a luat decizia ca Rusia să fie primită și ea în grup dacă vine și ea cu un G. 

g7_rusia_1g.jpg

„Să înțelegeți că toată lumea participă cu ceva, India a promis că vine la anul cu niște Hindu Kush, Canada a adus ceva Nothern Lights iar americanii au venit cu Afgani de-ăla de la ei. Singura problemă a am avut-o cu Macron, pe care l-am trimis ca de obicei după cipsuri și bere și s-a întors cu croissante, terină și vin. Dar până la urmă s-au mâncat și alea”, a declarat un observator al summitului G7.

Rusia și-a exprimat dezamăgirea față de partenerii occidentali, menționând că pe vremea războiului rece era suficientă o vodcă și-o cutie de caviar și că liderii de stat erau mai combativi. „Nu putem discuta probleme de securitate mondială când jumătate din ei sunt întinși pe canapea, jumătate se uită la Looney Toones pe telefon și râd ca imbecilii iar reprezentantul Japoniei umblă în chiloți cu o floretă în mână pretinzând că este Sulu din Star Trek”.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 26.08.2019 16:25 Politic

National Cinematografic