Un nou scandal în politică ce ar putea avea repercursiuni grave. Mai mulți senatori de la putere acuză pe liberali că ascund moartea marelui neurochirurg Leon Dănăilă și-l țin împăiat în geam în sediul din Modrogan, ca să-i ia în continuare indemnizația când vine poștașul de la parlament cu banii. 

leon-danaila-impaia-pnl.jpg

„Profesorul Leon Dănăilă, neurochirurg de geniu, salvatorul a mii de vieți omenești, a decedat venind de la serviciu într-o zi de marți, aprilie 2018. Omul acesta ar fi putut pleca în alte țări, unde ar fi fost plătit în aur. Ar fi putut veni de la serviciu cu o limuzină ultimul răcnet. Ar fi putut avea ceea ce un doctor din România nu poate nici măcar visa. Dar a preferat să rămână aici. Și să salveze români. Asta înseamnă patriotism: să fii un român normal într-o Românie anormală”, a declarat un senator ALDE.

Acesta spune că gestul de a-l împăia și a-l pune în geam să mai adune voturi și banii de indemnizație este unul total nepoliticos, atât pentru amintirea d-lui Leon cât și pentru restul pensionarilor puși la fereastră pentru bani. „N-am mărit pensiile în țara asta să le încaseze morții care nu votează cu noi”, spune senatorul. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Wednesday, 19.09.2018 10:18 Politic

National Cinematografic