Liderii PNL, acuzați că l-au împăiat pe Leon Dănăilă și îl țin la geam să-i ia salariul

Un nou scandal în politică ce ar putea avea repercursiuni grave. Mai mulți senatori de la putere acuză pe liberali că ascund moartea marelui neurochirurg Leon Dănăilă și-l țin împăiat în geam în sediul din Modrogan, ca să-i ia în continuare indemnizația când vine poștașul de la parlament cu banii.

„Profesorul Leon Dănăilă, neurochirurg de geniu, salvatorul a mii de vieți omenești, a decedat venind de la serviciu într-o zi de marți, aprilie 2018. Omul acesta ar fi putut pleca în alte țări, unde ar fi fost plătit în aur. Ar fi putut veni de la serviciu cu o limuzină ultimul răcnet. Ar fi putut avea ceea ce un doctor din România nu poate nici măcar visa. Dar a preferat să rămână aici. Și să salveze români. Asta înseamnă patriotism: să fii un român normal într-o Românie anormală”, a declarat un senator ALDE.

Acesta spune că gestul de a-l împăia și a-l pune în geam să mai adune voturi și banii de indemnizație este unul total nepoliticos, atât pentru amintirea d-lui Leon cât și pentru restul pensionarilor puși la fereastră pentru bani. „N-am mărit pensiile în țara asta să le încaseze morții care nu votează cu noi”, spune senatorul.

Scris de Ef
19 septembrie 2018 08:09
Citește mai mult despre: Leon Dănăilă PNL

Alte articole

Vezi mai mult