Liderii UE s-au reunit ca să-l sune la noapte pe Putin și să-i închidă

În sfârşit, măsuri concrete împotriva Rusiei! O mare parte a şefilor de stat şi de guvern din UE, alături de înalţi oficiali de la Bruxelles, se reunesc în această seară pentru a-l pedepsi dur pe Vladimir Putin. Pe la două, trei noaptea, ora Moscovei, oficialii europeni îl vor suna pe Putin cu număr ascuns şi îi vor închide telefonul în nas, gest considerat afrontul suprem în lumea diplomaţiei înalte.

„Hihi, mă simt ca în tabără, când avea cineva unităţi pe telefon, sunam la numere aiurea şi spuneam tot felul de porcării. Doar că de data asta mergem direct la ţintă”, s-a arătat extaziat de iniţiativă preşedintele francez Emmanuel Macron.

„Putin nu ştie ce-l aşteaptă”, a anunţat Viktor Orban, deşi el însuşi l-a avertizat pe Putin să-şi pună telefonul pe mut în noaptea asta.

Singurul (extrem de) mare absent de la reuniune este Klaus Iohannis, căruia liderii UE au decis să nu-i zică de planul ăsta cu telefoanele. „De fapt, mai întâi îl sunăm pe Iohannis şi-i închidem, să ne asigurăm că încă merge şmecheria aia cu *RI# să-ţi ascunzi numărul”, a precizat şefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
23 mai 2022 17:00
Citește mai mult despre: Putin telefon UE

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult