Liechtenstein, inundat complet după ce un locuitor inconştient a participat la Ice Bucket Challenge

O nouă tragedie a lovit micuţul stat Liechtenstein, după ce unul dintre cei trei locuitori a dat dovadă de o inconştienţă inimaginabilă, participând, cu nonşalanţă, la celebra provocare Ice Bucket Challenge. Rezultatul? Ţara a fost lovită de cele mai grave inundaţii din istorie, drama depăşind-o pe cea de acum câţiva ani, când Gabriel Cotabiţă a susţinut un concert.

“Nu ştiu ce a fost în capul meu, de am participat la provocare. Parcă am fost lovit de amnezie şi am uitat unde locuiesc. Eu nu am vrut decât să le arăt celorlalţi doi concetăţeni că am o inimă mare, luând parte al acest nou trend, care am înţeles că este şi pentru nu ştiu ce boală. Acum îmi pare sincer rău, ţara este sub ape şi e numai vina mea”, a declarat acesta.

Drama Liechtensteinului nu a lăsat indiferente ţările din Europa, care au sărit imediat în ajutor. Astfel, Franţa şi-a manifestat intenţia de a interveni în zonă cu un burete, pentru absorbirea apei, în vreme ce Rusia a detaşat un convoi de camioane de jucărie, a căror încărcătură este, deocamdată, necunoscută.

Scris de Luchian
5 septembrie 2014 12:09
Citește mai mult despre: ice bucket challenge inundatii liechtenstein

Alte articole

Vezi mai mult