Liechtensteinul îi amenință pe ruși: Retrageți-vă, altfel asamblăm elicopterul Lego și vă atacăm!

Situația din Crimeea, unde trupele rusești practic au invadat regiunea, riscă să scape de sub control. Asta în condițiile în care nici măcar președintele american Barack Obama, care a avut o convorbire telefonică de 90 de minute cu Putin, nu a reușit să detensioneze situația și să-i facă pe ruși să se retragă din Crimeea.

Pacea are totuși o șansă, după ce prințul Liechtensteinului i-a amenințat dur pe ruși: ”Putin, retrage-ți trupele din Crimeea, altfel scot elicopterul Lego din cutie și îl asamblez. Vin și vă atac, mama a spus că îmi dă voie. Nici nu o să știți ce v-a lovit”, e mesajul dur primit de președintele rus.

Chiar în aceste momente, șefii armatei rusești, supervizați de Putin, studiază instrucțiunile elicopterului Lego, pentru a înțelege cât de periculos ar fi un eventual atac la Liechtensteinului. Totuși, o decizie nu va fi luată degrabă, pentru că ar exista informații că Liechtensteinul are un contract secret cu Lego, care i-ar fi livrat mii de cutii cu echipamente militare, informații care trebuie verificate.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
2 martie 2014 11:03

Alte articole

Vezi mai mult