Liderul PSD a venit din nou la emisiunea Sinteza Zilei pentru a face noi dezvăluri cu privire la statul paralel și cât de perfid acționează împotriva intereselor poporului. Astfel, Dragnea a povestit cum există un impostor care sună pe la ministere și Parlament, se dă Liviu Dragnea și cere grațiere.

oliviu gradnea.jpg

„Nu știu cine este acest diabolic om dar știu ce urmărește: compromiterea mea. Eu am mai spus-o și o mai spun, nu mi-e frică de pușcărie. Dar acest nebun probabil că urmează să fie condamnat pentru ceva foarte neplăcut și vrea să scape, că știe că a cam furat și a cam sărit calul și poate cam toată țara îl urăște”, a povestit Liviu Dragnea.

Mihai Gâdea l-a întrebat dacă nu cumva acest impostor a și cerut vreo remaniere guvernamentală. „Din ce știu eu, din ce am auzit, omul ăsta e supărat pe Tudorel Toader că nu dă mai repede drumul la legea grațierii. Nu știu ce o să se întâmple, sper să se rezolve problema și legea să-și spună cuvântul, altfel mi-e teamă că acesta va cere în curând să fie înlocuit ăsta cu unul mai slugarnic față de mine”.

Scris de Eftimie | Tuesday, 25.09.2018 11:34 Politic

National Cinematografic