Liviu Dragnea a acuzat la Antena 3 că e un impostor care sună pe la ministere, pretinde că e el și cere gratiere

Liderul PSD a venit din nou la emisiunea Sinteza Zilei pentru a face noi dezvăluri cu privire la statul paralel și cât de perfid acționează împotriva intereselor poporului. Astfel, Dragnea a povestit cum există un impostor care sună pe la ministere și Parlament, se dă Liviu Dragnea și cere grațiere.

„Nu știu cine este acest diabolic om dar știu ce urmărește: compromiterea mea. Eu am mai spus-o și o mai spun, nu mi-e frică de pușcărie. Dar acest nebun probabil că urmează să fie condamnat pentru ceva foarte neplăcut și vrea să scape, că știe că a cam furat și a cam sărit calul și poate cam toată țara îl urăște”, a povestit Liviu Dragnea.

Mihai Gâdea l-a întrebat dacă nu cumva acest impostor a și cerut vreo remaniere guvernamentală. „Din ce știu eu, din ce am auzit, omul ăsta e supărat pe Tudorel Toader că nu dă mai repede drumul la legea grațierii. Nu știu ce o să se întâmple, sper să se rezolve problema și legea să-și spună cuvântul, altfel mi-e teamă că acesta va cere în curând să fie înlocuit ăsta cu unul mai slugarnic față de mine”.

Scris de Ef
25 septembrie 2018 11:09
Citește mai mult despre: Dragnea gratiere

Alte articole

Vezi mai mult