Liviu Dragnea a fost atât de odios în parlament că până și teleormănenii s-au căcat în gălețile lui

Asta da surpriză! Cisternele de căcat pe care infractorul condamnat definitiv Liviu Dragnea le-a mâncat azi în parlament, când i-a răspuns premierului Dacian Cioloș, i-au iritat până și pe cei mai mari fani ai săi, teleormănenii. Iritați de nesimțirea de care a dat dovadă Dragnea, mulți teleormăneni efectiv s-au căcat în gălețile primite de la șeful corupților din PSD.

”Eu l-am mai văzut pe Dragnea mâncând căcat, că doar el personal vine anual să colecteze căcatul din buda mea din fundul curții, dar parcă azi a exagerat”, spune un teleormănean. ”Știm că e de-al nostru, dar parcă și mâncatul ăsta de căcat are trebui să aibă o limită. Și cum la vot e greu să-l sancționăm, că oricum nu contează ce votăm noi, ci cum numără ei voturile, am ales să ne căcăm în gălețile lui cu PSD.”

Dincolo de faptul că i-a iritat până și pe teleormăneni, infractorul condamnat definitiv Liviu Dragnea a mai înregistrat azi o premieră – de data asta una mondială: discursul său din parlament e primul mâncat de căcat atât de intens încât plescăitul său s-a putut auzi chiar și de pe Lună.

Scris de Calin
19 septembrie 2016 19:09
Citește mai mult despre: Dragnea Teleorman

Alte articole

Vezi mai mult