Liviu Dragnea a răbufnit: „Am făcut pușcărie pentru un popor de idioți”

Fostul lider social democrat Liviu Dragnea a avut o ieșire nervoasă după ce a văzut cât de cretini pot fi românii, care votează aceleași lichele în funcții publice, începând de la psihopatul Iohannis și terminând cu ultimul meltean din consiliile locale. Liviu Dragnea a comentat că „Am făcut pușcărie pentru un popor de idioți” și că doar niște imbecili ar putea accepta să fie reprezentați la nesfârșit de aceiași hoți.

Dragnea și-a argumentat declarațiile spunând că probabil românii ar fi trebuit să-și dea seama de unele lucruri după ce Iohannis a numit mai mulți premieri de la PSD decât bolșevicul de Ion Iliescu: ”Doar chestia asta ar fi trebuit să le dea un pic de gândit, dar proștilor n-ai ce să le faci, ei pun ștampila și gata”, spune Dragnea.

Fostul lider de partid spune că el era nevoit să dea ordonanțe noaptea dacă dorea să ciordească ceva, și să-și pună slugile să-i bată pe protestatari, dar și că a făcut pușcărie pentru instigare la ceva infracțiune inventată, în timp ce coaliția PSD-PNL-UDMR fură ziua în amiaza mare și românii nu mai protestează deloc: ”Românii sunt atât de proști încât pe unii îi mai și aplaudă”, spune Dragnea.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
30 martie 2023 14:28
Citește mai mult despre: Dragnea iohannis PNL

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult