Liviu Dragnea nu e doar acuzat într-un dosar în Brazilia, e şi personaj negativ în trei telenovele

La nici câteva ore de la ancheta RISE Project care a arătat că liderul PSD, condamnatul Liviu Dragnea, ar avea un dosar penal în Brazilia pentru matrapazlâcuri economice, o nouă anchetă jurnalistică lovește dur în caracatița mafiei PSD. Reporterii de investigație de la „Click pentru Femei” au descoperit că acesta este și personaj negativ în trei telenovele de mare succes din țara sud-americană.

„În «Uraganul iubirii», Liviu Dragnea este interpretat de popularul actor Santos Robertos Carlos și el este singurul care se opune căsătoriei dintre frumoasa Esmeralda și chipeșul Antonio. În «Suflete Pereche de Amor» el este avocatul care face mișculații pentru averea unchiului Octavio, astfel încât ferma și întreaga agoniseală a familiei Lonrenzo să încapă în mâinile sale”, se arată în ancheta „Click pentru Femei”.

Cel mai complex este reprezentat în «Pasiune interzisă», în care își dezmoștenește fiica pentru că a dorit să se căsătorească cu un sărac, dar suferă propria dramă când soția sa îl părăsește iar amanta, sora unui rival de-al său din afaceri, devine tot mai rece și mai distantă. Primele 145 de episoade surprind perfect tumultul interior al personajului și sfâșierea, el fiind nevoit să aleagă între dorințele a trei femei independente, fiecare cu destinul ei.

Scris de Eftimie
9 martie 2018 15:03

Articole asemanătoare

Vezi mai mult