E clar, nimic nu i-a ieșit azi lui Liviu Dragnea! Nu doar c-a trecut referendumul care-l încurcă pe el, dar și pe ceilalți penali din partid, dar PSD-ul a și obținut un scor penibil la europarlamentare, mult sub 30%, după ce la precedentele alegeri avea 45%. Și pentru că baronii PSD sunt furioși și nici n-au multă minte, Dragnea a fugit în mare grabă de la sediul partidului.

dragnea_stresat_dupa_gratii.jpg Panicat, Dragnea a chemat elicopterul SMURD, doar că nu i-a cerut să-l ducă la vreun spital, ci direct în curte la închisoarea Rahova. A plecat atât de pe grabă șia uitat țigările pe masă iar pe Codrin l-a lăsat în lesă, legat de calorifer. Ba, de la stres, lui Dragnea -au căzut toți dinții din gură, dar nu e ca și cum asta îl va încurca după gratii.

”Deschideți, vă rog, sunt eu, Liviu! Am venit cu o zi mai devreme!”, a urlat Dragnea în timp ce forța ușa de la intrarea în clădirea închisorii. Și, spre norocul lui, un gardian i-a deschis, ba l-a mai și dus într-o celulă și l-a băgat după gratii, spre vădita ușurare a lui Dragnea, care e convins că va scăpa de furia baronilor pesediști.

După 10 ani în care berea a colaborat impecabil cu satira în redacția Times New Roman, am realizat că e timpul să avem propria noastră bere. I-am spus – cum altfel? – TNR. Comand-o online și fă un redactor TNR fericit!

Scris de Calin | Sunday, 26.05.2019 21:01 Politic

National Cinematografic