Locuitorii Sectorului 1, campionii nostalgiei după comunism. Și-au ales primar un securist

Sunt încă multe zone din țară în care românii sunt nostalgici după comunism, dar parcă niciunde dorul vremurilor de dinainte de 1989 nu este atât de mare ca în Sectorul 1 al Capitalei. Cetățenii de aici au reușit o performanță care i-ar face mândri și pe cei mai înverșunați comuniști: și-au ales primar un securist.

George Țuță, cel ales primar al Sectorului 1, n-a ascuns niciodată că a lucrat la SRI. Și, ca orice securist respectabil, el neagă acum că ar mai lucra la SRI, fapt care practic confirmă că încă lucrează la SRI. Deci nu întâmplător George Țuță e omul ale cărui poze de pe internet par toate luate de pe o legitimație SRI.

Dealtfel, Sectorul 1 este cunoscut pentru că are un buget local extrem de atractiv pentru firmele controlate de securiști, așa că decizia SRI de a-și împinge angajatul în funcția de primar nu este deloc una surprinzătoare. Ba mai degrabă surprinde că SRI-ul s-a complicat atâția ani cu tot felul de politicieni în fruntea primăriei Sector 1 și abia acum a apelat la unul dintre securiștii săi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
11 iunie 2024 07:07
Citește mai mult despre: george tuta securist sri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult