Logic! Premierul și miniștrii au renunțat la protecția SPP ca să nu-i mai încurce agenții când merg la furat

Multă lume s-a arătat surprinsă de faptul că Viorica Dancilă și restul marionetelor din noul guvern al infractorului condamnat definitiv Liviu Dragnea au renunțat azi la serviciile SPP. Însă logica ne spune că decizia gloatei de pesediști este cât se poate de firească, în condițiile în care agenții SPP îi urmăreau pe miniștrii peste tot, de nu putea bieții de ei nici la furat să meargă singuri.

”Dacă îi asculți pe premier sau pe miniștri vorbind, o să observi că nivelul lor de cunoaștere al limbii române este identic cu cel al hoților aflați în pușcării”, a remarcat reputatul sociolog Decebal Popescu. ”Acești oameni, ca să le zicem așa, nu sunt în guvern ca să ia decizii în interesul țării, că nu-i duce deloc capul pentru așa ceva. Nu, ei sunt acolo doar ca să fure. Să fure fie de capul lor, fie după cum îi instruiește Dragnea.”

”În atari condiții”, a continuat sociologul, ”e firesc să te încurce agentul SPP, care e tot timpul după tine, că așa îi cere legea. Mediocrii din guvern nu au nevoie de protecție, că sunt prea proști ca să-și pună cineva mintea cu ei, în schimb au nevoie de intimitate, ca să poată fura în voie. Mai ales că unii dintre ei nu sunt genul care să fure dând tunuri cu diverse contracte, unii chiar par genul care ar sări noaptea gardul în curtea oamenilor sau a întreprinderii, să fure tot ce găsesc pe-acolo.”

Scris de Calin
30 ianuarie 2018 13:01
Citește mai mult despre: Dragnea furat PSD spp

Alte articole

Vezi mai mult