Loteria Română se închide pentru că de câte ori câştigă cineva, pleacă din ţară

Dacă jucai la loto, vestea asta te va întrista iremediabil! Guvernul a decretat în această dimineaţă închiderea definitivă a Loteriei Române, după ce mai multe studii au arătat că toţi câştigătorii de până acum au plecat naibii din ţară ca să se şi bucure de banii obţinuţi.

“Să zicem că am câştigat premiul cel mare la 6 din 49. Am câteva milioane bune, ce fac? Îmi iau şapte garsoniere în Rahova şi un Maserati pe care să-l plimb tot prin hârtoapele româneşti? Mai degrabă mă retrag pe o insulă în Grecia sau într-un castel pe Valea Loirei, fireşte”, explică Decebal Popescu, şeful Institutului pentru Calitatea Vieţii “Benone Mavrocordat” din Tulcea. “Potrivit calculelor noaste, 174 miliarde de euro au luat calea Vestului din cauza Loteriei Române.”

Pe lângă închiderea tuturor agenţiilor loto vor fi implementate şi alte măsuri menite să ţină în ţară pe oricine dă de bani. “Printre altele, scaunele de la păcănele vor fi unse cu Super Glue”, a şoptit un reprezentant al Executivului.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
29 martie 2017 13:06
Citește mai mult despre: 6 din 49 castig emigrare loto

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult