Mare proprietar de cazinouri, preşedintele Trump e în sfârşit pe aceeaşi frecvenţă cu românii! Programul "Loteria vizelor", care trebuia să înceapă săptămâna aceasta, a fost înlocuit de o găselniţă ingenioasă: primul aparat de păcănele cu vize, pus în funcţiune în această dimineaţă la sediul Ambasadei.

pacanelecuvize.jpg
"Într-adevăr, îţi trebuie răbdare şi o grămadă de fise, dar e mult mai simplu să obţii viza la aparate decât să completezi toate formularele alea", spune Leo Mihai, paznicul Ambasadei. "Mai joc şi eu după program. N-am avut noroc de viză până acum, dar mi-au ieşit aseară trei lămâi. Asta înseamnă drept de şedere trei zile şi o şapcă cu steagul Americii!"

Veniturile obţinute de pe urma aparatului de păcănele cu vize vor fi folosite pentru construirea de noi scuturi antirachetă în comunităţile rurale defavorizate, a declarat un reprezentant al Pentagonului, venit să desfunde găurica de fise.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 06.10.2017 16:38 Politic

National Cinematografic