Loteria vizelor, acum la alt nivel! În Ambasada Americii s-a montat un aparat de păcănele cu vize

Mare proprietar de cazinouri, preşedintele Trump e în sfârşit pe aceeaşi frecvenţă cu românii! Programul „Loteria vizelor”, care trebuia să înceapă săptămâna aceasta, a fost înlocuit de o găselniţă ingenioasă: primul aparat de păcănele cu vize, pus în funcţiune în această dimineaţă la sediul Ambasadei.

„Într-adevăr, îţi trebuie răbdare şi o grămadă de fise, dar e mult mai simplu să obţii viza la aparate decât să completezi toate formularele alea”, spune Leo Mihai, paznicul Ambasadei. „Mai joc şi eu după program. N-am avut noroc de viză până acum, dar mi-au ieşit aseară trei lămâi. Asta înseamnă drept de şedere trei zile şi o şapcă cu steagul Americii!”

Veniturile obţinute de pe urma aparatului de păcănele cu vize vor fi folosite pentru construirea de noi scuturi antirachetă în comunităţile rurale defavorizate, a declarat un reprezentant al Pentagonului, venit să desfunde găurica de fise.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
6 octombrie 2017 14:10

Alte articole

Vezi mai mult