Louis Vuitton şi-a deschis reprezentanţă la parterul blocului din Roman unde s-a mutat Elena Udrea

După ce Elena Udrea s-a mutat, din motive strict electorale şi ipocrite, într-un bloc din Roman, vânzările în reprezentanţa Louis Vuitton din Bucureşti efectiv s-au prăbuşit. Şefii celebrei mărci de produse scumpe au reacţionat imediat şi au deschis deja o reprezentanţă la parterul blocului din Roman unde locuieşte acum Elena Udrea.

Pedelista este cum nu se poate mai încântată. „Se plângea şi domnul Băsescu, când venea în vizită pe la mine, că nu există un magazin în tot oraşul ăsta de căcat în care să găsească ceva pe gustul meu, să nu vină cu mâna goală. Acum, problema asta s-a rezolvat, are de unde să-mi cumpere cadouri când mă mai vizitează”, ne-a spus, udă toată, Elena Udrea.

Udrea este însă singura persoana din Roman încântată de venirea Louis Vuitton. „Zilnic se înregistrează zeci de leşinuri în magazinul ăla nenorocit. Intră lumea, vede preţurile şi leşină, locuitorii urbei noastre nu sunt obişnuiţi cu astfel de preţuri. Până să vină Udrea aici, locuitorii din Roman nici măcar nu credeau în existenţa unor preţuri atât de mari”, s-a plâns primarul Romanului.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
8 noiembrie 2012 13:11

Alte articole

Vezi mai mult