Lovitură de teatru: Nelson Mandela va candida din partea USL în Mehedinţi!

Partidul de guvernământ primeşte lovitură după lovitură: Nelson Mandela va candida din partea USL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi. Dictatorul african a explicat că este momentul ca toate forţele de dreapta din politica românească să se coalizeze. „Cred că este clar pentru toată lumea că regimul Băsescu a adus România în situaţia în care poate fi comparată cu o ţară africană”.

Co-preşedintele USL, Crin Antonescu, a declarat că Nelson Mandela va primi postul de preşedinte al organizaţiei PNL Mehedinţi şi se va ocupa de reorganizarea filialei. De cealaltă parte, Vasile Blaga a comentat dur venirea lui Mandela în PNL: „O să ducă judeţul de râpă aşa cum a făcut cu toată Africa de Sud. Ce investiţii a atras el, ce fonduri structurale a adus?”.

Nelson Mandela a fost unul din membrii fondatori ai grupului Ilaşcu din care a plecat la începutul anilor ’90 pentru a se concentra pe cariera solo. “Din start vă spun că exclud orice colaborare cu UDMR. Numai eu ştiu cât am suferit în urma Arpadheidului”.

Scris de Ef
28 martie 2012 15:03

Alte articole

Vezi mai mult