Lovitură de teatru: Nelson Mandela va candida din partea USL în Mehedinţi!

Partidul de guvernământ primeşte lovitură după lovitură: Nelson Mandela va candida din partea USL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi. Dictatorul african a explicat că este momentul ca toate forţele de dreapta din politica românească să se coalizeze. „Cred că este clar pentru toată lumea că regimul Băsescu a adus România în situaţia în care poate fi comparată cu o ţară africană”.

Co-preşedintele USL, Crin Antonescu, a declarat că Nelson Mandela va primi postul de preşedinte al organizaţiei PNL Mehedinţi şi se va ocupa de reorganizarea filialei. De cealaltă parte, Vasile Blaga a comentat dur venirea lui Mandela în PNL: „O să ducă judeţul de râpă aşa cum a făcut cu toată Africa de Sud. Ce investiţii a atras el, ce fonduri structurale a adus?”.

Nelson Mandela a fost unul din membrii fondatori ai grupului Ilaşcu din care a plecat la începutul anilor ’90 pentru a se concentra pe cariera solo. “Din start vă spun că exclud orice colaborare cu UDMR. Numai eu ştiu cât am suferit în urma Arpadheidului”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
28 martie 2012 15:03

Alte articole

Vezi mai mult