Lovitură DNA: un colonel a fost prins cu nota de plată neachitată

După ce ultimul raport UE a confirmat încă o dată că stăm prost la capitolul combaterea corupţiei (respectiv, că stăm), anchetatorii militari ai DNA s-au pus pe treabă şi au realizat o adevărată lovitură de imagine: l-au dat pe mâna justiţiei pe colonelul Ion Ungureanu, acuzat că în ultimii patru ani a creat un prejudiciu de 2.665,58 RON.  Ca să vă faceţi o idee asupra sumei, omul a prejudiciat statul român în patru ani cam cu banii pe care-i obţinea senatorul Voicu din şpagă în mai puţin de o oră.

 

Iată pentru ce e acuzat, mai exact, colonelul, conform dosarului întocmit de magistraţi: „Ion Ungureanu, profitând de calitatea de comandant al şcolii de subofiţeri, a dat ordin să i se servească, aproape zilnic, masa de prânz, la sala de protocol a unităţii, deşi el avea în mod legal obligaţia să plătească contravaloarea zilnică a acestei mese”.

Un sincer bravo procurorilor DNA, care au irosit patru ani ca să identifice ditamai infractorul, un colonel care nu-şi achita nota de plată la o cantină. Iar dacă pentru o notă de plată neachitată a fost nevoie de patru ani, probabil primul caz serios al DNA le va mânca procurorilor de la 50 de ani în sus.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
25 martie 2010 14:58

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult