Lovitură DNA: un colonel a fost prins cu nota de plată neachitată

După ce ultimul raport UE a confirmat încă o dată că stăm prost la capitolul combaterea corupţiei (respectiv, că stăm), anchetatorii militari ai DNA s-au pus pe treabă şi au realizat o adevărată lovitură de imagine: l-au dat pe mâna justiţiei pe colonelul Ion Ungureanu, acuzat că în ultimii patru ani a creat un prejudiciu de 2.665,58 RON.  Ca să vă faceţi o idee asupra sumei, omul a prejudiciat statul român în patru ani cam cu banii pe care-i obţinea senatorul Voicu din şpagă în mai puţin de o oră.

 

Iată pentru ce e acuzat, mai exact, colonelul, conform dosarului întocmit de magistraţi: „Ion Ungureanu, profitând de calitatea de comandant al şcolii de subofiţeri, a dat ordin să i se servească, aproape zilnic, masa de prânz, la sala de protocol a unităţii, deşi el avea în mod legal obligaţia să plătească contravaloarea zilnică a acestei mese”.

Un sincer bravo procurorilor DNA, care au irosit patru ani ca să identifice ditamai infractorul, un colonel care nu-şi achita nota de plată la o cantină. Iar dacă pentru o notă de plată neachitată a fost nevoie de patru ani, probabil primul caz serios al DNA le va mânca procurorilor de la 50 de ani în sus.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
25 martie 2010 14:58

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult